Sterk in redactiewerk

 • Redactie en projectmanagement

  In Het RedactiePakhuis werken we dagelijks en met veel plezier aan de tekst- en beeldredactie van nieuwe (kinder)boeken, graphic novels, magazines en andere uitgaven. Series en specials zijn onze specialiteit, en onze passie ligt bij het maken van kindercontent, zoals prentenboeken, pockets, partworks en puzzelboeken.

 • Copywriting

  We schrijven veel teksten in opdracht. Dat kunnen korte verhalen op rijm zijn, maar ook teksten voor doeboeken, bordspellen of non-fictie voor de jeugd. Enkele van onze prentenboeken zijn verschenen in Brazilië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Rusland en Griekenland. Gaat een onderwerp onze kennis te boven? Dan huren we een specialist in.

 • Vertalingen

  Sinds jaar en dag vertalen wij populaire kindercontent: boeken, tijdschriften, series en specials gebaseerd op bekende tv-figuurtjes. We hebben ruim 400 van dit soort kindertitels vertaald van het Engels naar het Nederlands. Onze collega-vertalers dragen zorg voor vertalingen vanuit overige talen, voor zowel kinderen als volwassenen.

 • Online

  Onze online dienstverlening bestaat uit het aanbieden van abonnementen op jeugdbladen via de webshop Kinderbladen.nl en ebook abonnementen via de vergelijkingssite All-you-can-read. Sinds kort zijn we niet alleen eigenaar van DeKinderboekenwinkel.nl, maar ook van de Speelgoedclub. Verder zijn we contentmanagers voor leesplatform Booqees.

RikkySterk in redactiewerk