Sterk in redactiewerk

 • Redactie en projectmanagement

  In Het RedactiePakhuis werken we dagelijks en met veel plezier aan de tekst- en beeldredactie van nieuwe (kinder)boeken, magazines en andere uitgaven. Series en specials zijn onze specialiteit, en onze passie ligt bij het maken van kinderproduct, zoals prentenboeken, pockets, partworks en puzzelboeken.

 • Copywriting

  We schrijven graag en vaak in opdracht. Dat kunnen korte verhalen op rijm zijn, maar ook teksten voor doeboeken, of non-fictie voor de jeugd. Enkele kartonboeken die wij schreven zijn uitgegeven in Brazilië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Rusland en Griekenland. Gaat een onderwerp onze kennis te boven? Dan huren we een specialist in.

 • Vertalingen

  Sinds jaar en dag vertalen wij populair kinderproduct: boeken, tijdschriften, series en specials gebaseerd op bekende tv-figuurtjes. We hebben ruim 400 van dat soort kindertitels vertaald van het Engels naar het Nederlands. Onze collega-vertalers dragen zorg voor vertalingen vanuit overige talen, voor zowel kinderen als volwassenen.

 • Online

  Onze online dienstverlening bestaat uit het aanbieden van abonnementen op jeugdbladen via de webshop Kinderbladen.nl en ebook abonnementen via de vergelijkingssite All-you-can-read. Op verzoek creëren  we digitale content op maat, zoals teksten voor websites en apps, blogposts of social media.

RikkySterk in redactiewerk