Over HRP

Welkom bij Het RedactiePakhuis, een virtueel pakhuis dat is opgericht in 2007 en sinds dag één barstensvol ideeën, plannen en projecten zit.
Series en specials zijn onze specialteit!

Wij hebben veel ervaring in het maken van boekentijdschriften en specials voor kinderen; zowel van papier als digitaal. Wanneer een project net iets meer nodig heeft dan onze eigen expertise, halen we bekwame freelancers in huis die samen met ons elk project succesvol weten af te ronden.

De afgelopen jaren hebben we ruim 400 populaire kindertitels en minstens zoveel tijdschriften vertaald naar het Nederlands. Onze specialiteit is het vertalen (en bewerken) van tv-gerelateerde uitgaven. Natuurlijk verzorgen we ook met alle plezier de opmaak, net als het goedkeuringstraject.

Een van de leukste elementen van ons werk is het ontwikkelen van compleet nieuwe tijdschriften, series en specials voor kinderen. We denken graag met je mee over nieuwe kinderconcepten en realiseren op maat gemaakte redactionele content die nauw aansluit bij de wensen van jouw doelgroep.

We doen ook steeds meer digitaal. Op Kinderbladen.nl verkopen we abonnementen op populaire kindertijdschriften als Donald Duck en Bobo. Ook zijn we eigenaar van deze online kinderboekenwinkel; hét adres voor de mooiste kinderboeken en ebooks.

 • Rikky, Het RedactiePakhuis

  Rikky Projectmanager

  Kinderboeken- en bladenmaker Rikky Schrever richtte begin 2007 Het RedactiePakhuis op. Haar specialiteit? Kindercontent, zowel online als offline. Een bijzonder moment in haar carrière was de vluchtige, maar inspirerende ontmoeting met Richard Branson. Hij heeft het er thuis waarschijnlijk nog over…

 • Rob, Het RedactiePakhuis

  Rob Designer

  Waar zouden we zijn zonder onze vormgeefheld? Rob weet als geen ander de vertaalslag te maken van een idee of schets naar een volledig verzorgd boek, vet vormgegeven (online) magazine of kleurrijke special. Deze designer kan lezen en schrijven met Illustrator en InDesign en is ook nog eens razendsnel.

 • Lars, Het RedactiePakhuis

  Lars Webbouwer

  Onze webbouwer en systeembeheerder Lars zorgt ervoor dat alles in en om ons pakhuis het doet. En met ‘alles’ bedoelen we ook zo ongeveer alles waar een stekker, USB-poort of zelfs een paar wielen aan zit. Met zijn sterke koffie (en verhalen) houdt deze vrijetijdsbarrista ons scherp tot in de kleine uurtjes.

 • Marcella, Het RedactiePakhuis

  Marcella Redacteur

  Marcella zet de puntjes op de i. Letterlijk. Ze is een vriendelijke (strenge) redacteur met een getraind oog voor tekstcorrecties. Ook tovert ze moeiteloos zinnen op papier die net wat lekkerder lopen, of het verhaal sjeu geven. Maar wat vooral opvallend is, is dat zij haar werk al af heeft wanneer de rest van ons nog moet beginnen!

RikkyOver HRP